Kilometri de zambete

Moshociclistii sunt un grup de oameni entuziasti ce au in comun pasiunea pentru motociclism. Sloganul lor este “Kilometri de zambete” si vor ca in fiecare an sa cladeasca o AUTOSTRADA.

“Moshocicliştii” vă invită să parcurgeţi alături de ei “kilometri de zâmbete” într-o campanie umanitară ce se află la a VI-a ediţie. Scopul campaniei este colectarea de jucării, dulciuri, fructe, cărţi sau hăinuţe pentru copii instituţionalizaţi din Bucureşti şi împrejurimi, pentru copiii provenind din familii cu posibilităţi reduse si pentru alte cazuri ce necesită asistenţă.

Si anul acesta Moshocicliştii au colectat jucarii si motocicletele lor au fost la dispozitia copiilor, la la intrarea Palatului Copiilor din Parcul Tineretului, în week-end-ul 14-15 dec. Moşuleţii, renii si crăciuniţele mototcicliste au adunat donaţii pentru copii.

IMG_7325

(foto: Alina Usurelu – moshociclistii.wordpress.com )

Doneaza si tu o jucarie.

 

Date de contact:
Site: www.moshociclistii.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Moshociclistii/275365919175913
E-mail: moshociclistii@gmail.com
Telefon: 0720865462

 

Update 22 decembrie 2013:

Cadourile voastre au fost distribuite copiilor de la adapostul de zi si noapte sect 5 Ferentari, copiilor din Comuna Rosu – Casa Roxana, celor de la adapostul Sf Iosif de pe Kisseleff si unui caz social in Pantelimon. Si aceasta campanie s-a incheiat cu succes. Exista o lista mare de oameni carora trebuie sa le multumim: Kawa Motors, Armata Romana (prin intermediul lui Dune Child), Petit Lutin, Cristina, Daniela, Lala, Roxana Popescu, Adrian Odobescu, Razvan si gasca lui, Eduard Ghiorgiu, Mihai Alexandru, Oana, colegilor mei de munca, Alexandru Popescu si grupului de super moto, grupul Joia Moto, trupa Int.Act, trupa Red Magnetic, JerryCo si Mario, trupa USB, clubului Panic, Anca, Bogdan, Alexandra, Caius si multi altii.

Am reusit impreuna sa facem  fericiti 150 de copilasi.

Anunțuri

10 gânduri despre &8222;Kilometri de zambete&8221;

  1. Nu as crede… Dar din cate stiu, actiuni similare organizeaza de ani buni si camarazii nostri pe doua roti din Arad cat si in alte orase din tara. Nu cred ca „o trupa itineranta” este solutia ci mai degraba implicarea comunitatilor locale… 🙂

   1. cu toate acestea, trebuie sa-ti spun ca majoritatea coplesitoare a participantilor nu sunt oameni bogati ci obisnuiti, ca fiecare dintre noi.

    de asemenea, au participat la actiune (prin donatii, sprijin, popularizare) si cetateni care nu sunt motociclisti.

   1. Anul asta au iesit bine majoritatea evenimentelor 🙂 O sa fiu mai atenta si ma bucur ca v-a iesit. Acum daca sunteti cu rotile la iernat poate mai pui poze 🙂

  1. Felicitarile se cuvin „mosociclistilor”, eu sunt doar un simplu participant la actiune.

   Mi-as dori mult sa ajung cu motocicleta cu atas, pana sambata trebuie sa trag tare ca sa-i mai montez cateva ornamente si mai ales astept scaunul atasului sa fie gata, tocmai l-am expediat in vederea renovarii complete – mi s-a promis ca va fi gata la timp. Ar fi si prima „iesire in lume” cu Jivina Sovietica, dupa reparatiile nesfarsite…

   Motocicletele cu atas sunt foarte iubite de copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s