“Zen și arta reparării motocicletei”

Bunul prieten Vlad mi-a făcut un cadou minunat. Cu pretextul pasiunii mele pentru călătoria pe două roți, mi-a dăruit o carte ce ma tulbura… Mulțumesc, om!

“Zen și arta reparării motocicletei este un strigăt. Strigătul celui ce se vede amenințat, în intimitatea spiritului său curios și analitic, de incultura agresivă care atacă și macină societatea. Și calitatea vieții.”

“Călătoria personajului principal în șaua motocicletei, alături de fiul Chris, este trecerea printr-un Purgatoriu. O călătorie cu substratul dureros al conștiinței că societatea intervine obstrucțional asupra spiritelor care îndrăznesc să se ridice, să se remarce, să se facă auzite și să se detașeze din plutoanele de umbre amorfe înregimentate în ceața unei vieți lipsite de substanță.” (Click pentru intreaga recenzie)

„Zen și arta reparării motocicletei” e o meditație surprinzătoare asupra felului în care putem descoperi sensurile profunde ale existenței într-o lume tot mai confuză. Cu condiția să devenim, după cum ne învață filosofia Zen, una cu faptele noastre.
.

Mai mult despre aceasta carte mișto, aici.

.

poate că și „cultura motocicletelor” te interesează

10 gânduri despre „“Zen și arta reparării motocicletei”

  1. Boss, multi ani, desi nu ne citim ca berbecii, o sa imi lipsesti, cel putin pana cand imi pun net, AMR 3 zile si pentru minim trei luni stig lumina muncii in spatiul carpato-danubiano-pontic. Sa ne tii pumnii la drum si, daca totusi se permanentizeaza treaba, poate veniti voi pe la noi, ca ai o datorie cu o tura cu motorul 🙂 Un an minunat sa aveti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.