“Zen si arta repararii motocicletei”

Bunul meu prieten Vlad mi-a facut un cadou minunat. Cu pretextul pasiunii mele pentru calatoria pe doua roti, mi-a daruit o carte ce ma tulbura…

Multumesc, Vlad!

“Zen si arta repararii motocicletei” este un strigat. Strigatul celui ce se vede amenintat, in intimitatea spiritului sau curios si analitic, de incultura agresiva si fara speranta care ataca si macina societatea si calitatea vietii .

Calatoria personajului sau in saua motocicletei, alaturi de fiul Chris, este trecerea printr-un Purgatoriu. O calatorie cu substratul dureros al constiintei ca societatea intervine obstructional asupra spiritelor care indraznesc sa se ridice, sa se remarce, sa se faca auzite si sa se detaseze din plutoanele de umbre amorfe inregimentate in ceata unei vieti lipsite de substanta. (Click pentru intreaga recenzie)

„Zen si arta repararii motocicletei” e o meditatie surprinzatoare asupra felului in care putem descoperi sensurile profunde ale existentei intr-o lume tot mai confuza. Cu conditia sa devenim, dupa cum ne invata filosofia Zen, una cu faptele noastre.
.

Mai mult despre aceasta carte misto, aici.

.

poate ca si „cultura motocicletelor” te intereseaza

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;“Zen si arta repararii motocicletei”&8221;

  1. Boss, multi ani, desi nu ne citim ca berbecii, o sa imi lipsesti, cel putin pana cand imi pun net, AMR 3 zile si pentru minim trei luni stig lumina muncii in spatiul carpato-danubiano-pontic. Sa ne tii pumnii la drum si, daca totusi se permanentizeaza treaba, poate veniti voi pe la noi, ca ai o datorie cu o tura cu motorul 🙂 Un an minunat sa aveti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s