Carpathian Two Wheels Guide

Carpathian 2 Wheels Guide este primul ghid turistic din România dedicat călătorilor pe două roți și acoperă în întregime Munții Apuseni.

126

Conține 27 de trasee din categoriile touring, soft enduro și adventure iar fiecare traseu are o descriere detaliată cu privire la starea drumurilor, obiective turistice, cazare și multe altele. Ghidul are o hartă de 75 de pagini, dar toate traseele sunt disponibile și sub formă de track-uri GPS. Cu o dimensiune de 16,5 pe 22 de cm este destul de mic pentru a încăpea în majoritatea tankbag-urilor.

ghid coperta

Primele 8 trasee descrise de ghid sunt în totalitate pe asfalt, 16 intră în clasa soft enduro, parcurgând  și drumuri neasfaltate, iar ultimele 3 au un grad de dificultate ridicat şi se încadrează în categoria adventure. Pentru fiecare dintre aceste categorii ghidul propune câte un traseu gândit sub forma unui tur complet al Munţilor Apuseni, cu o durată de parcurgere între 5 și 9 zile.

PB000884

Toate detaliile despre trasee au fost culese personal de către autorii ghidului (Călin Nucuță – cartograf și Sabin Potinteu – ghid turistic, amândoi motocicliști) şi centralizate în aşa fel  încât ghidul oferă informații legate de starea drumurilor, posibilitățile de cazare, obiectivele turistice ce merită atenție şi chiar legende ale localnicilor.

răsfoiește carpathian2wheelsguide cu un click, aici

Anunțuri

4 gânduri despre &8222;Carpathian Two Wheels Guide&8221;

  1. Multumesc frumos dar Ghidul pentru Motociclisti are fotografii uluitoare -cele din articolul acesta nu sunt fotografiate de mine. Sunt luate din portofoliul de ilustratii al ghidului si banuiesc ca-s facute, toate, de fotografi profesionisti. Da, cea de la inceput mi-a placut si mie, cel mai mult…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s