Fii și tu un “Moshociclist”!

Cine sunt “Moshocicliştii”?

Oameni obișnuiți, ca tine. Acționăm voluntar și vrem să vedem zâmbind cât mai mulți copii, chiar dacă nu toți sunt favorizați de soartă… Da, suntem motocicliști; dar nu-i obligatoriu să ai o motocicletă dacă vrei să vii cu noi, ori să dăruiești unui copil un cadou. Deviza noastră este Kilometri de zâmbete” ne străduim să clădim câte o AUTOSTRADĂ. Nu suntem o instituție de binefacere și știm că nu putem salva lumea. Dar, de zece ani și în fiecare an, facem să zâmbească cât mai mulți copii…

moshociclistii

Ne deghizăm în crăciunei, crăciunițe, reni şi spiriduşi pentru a crea pentru copii o atmosferă în spiritul sărbătorilor de Crăciun; împărțim flyere părinților întâlniți în parcuri; apoi sortăm cu atenție darurile colectate. Moș Crăciunul ce vine cu motocicleta înmânează cu grijă darurile fiecărui copil necăjit. Cadourile voastre sunt colectate la concertul caritabil de rock ce-l organizăm în fiecare an.

dsc_1645

Știm cât de atrași sunt toți copiii de motoare și de aceea îi vizităm pe cei aflați în nevoie cu motocicletele noastre – invitându-i să le încalece, să întrebe orice despre ele, să-și facă poze, iar cei mai curajoși dintre ei au parte de scurte plimbări pe două roți.

UPDATE “Kilometri de zâmbete” 2017

Cu ajutorul vostru, anul acesta am făcut să zâmbească mai mult de 150 de copii! Cu toții au primit de la Moș Crăciunul Motociclist cadouri împachetate cu grijă și etichetate cu numele fiecăruia; ei au găsit în cadourile oferite de voi: hăinuțe, dulciuri, rechizite pentru școală și cărți, încălțăminte, obiecte pentru igiena personală și jucării.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără DONAȚIILE A SUTE DE OAMENI BUNI.

Iți mulțumim, OMULE, că ai sprijinit și în anul acesta Moșocicliștii!

* * *

Moshociclistii 2017

img_mosho

Jucăriile, hăinuțele sau încălțămintea nu-i necesar să fie noi – pot fi cele de care copilul tău s-a plictisit ori hainele ce i-au rămas mici, dar asigură-te că donezi lucruri curate, întregi și care pot fi folosite în siguranță. NU vom oferi copiilor jucării stricate, incomplete, rupte, haine pătate, ori încălțăminte uzată sau murdară.

mosociclistii

Vino la concertul nostru caritabil, cu un cadou pentru un copil.

Haide și tu! Ajută-i pe Moșhocicliști!

 

Un gând despre „Fii și tu un “Moshociclist”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.