Fii și tu un “Moshociclist”!

Cine sunt “Moshocicliştii”?

Oameni obișnuiți, ca tine. Acționăm voluntar și vrem să vedem zâmbind cât mai mulți copii, chiar dacă nu toți sunt favorizați de soartă… Da, suntem motocicliști; dar nu este obligatoriu să ai o motocicletă dacă vrei să vii cu noi, ori doar să dăruiești unui copil un cadou. Deviza noastră este Kilometri de zâmbete” și în fiecare an ne străduim să clădim câte o AUTOSTRADĂ. Nu căutăm câștig, nu suntem o instituție de binefacere și știm că nici nu putem salva lumea. Dar, de zece ani și în fiecare an, facem să zâmbească cât mai mulți copii…

moshociclistii

Ne deghizăm în crăciunei, crăciunițe, reni şi spiriduşi pentru a crea pentru copii o atmosferă în spiritul sărbătorilor de Crăciun; împărțim flyere părinților întâlniți în parcuri; apoi sortăm cu drag și atenție darurile colectate. Moș Crăciunul ce vine cu motocicleta înmânează cu grijă darurile fiecărui copil necăjit. Cadourile voastre sunt colectate la concertul caritabil de rock ce-l organizăm în fiecare an.

dsc_1645

Știm cât de atrași sunt toți copiii de motoare și de aceea îi vizităm pe cei aflați în nevoie cu motocicletele noastre – invitându-i să le încalece, să întrebe orice despre ele, să-și facă poze, iar cei mai curajoși dintre ei au parte de scurte plimbări pe două roți.

UPDATE “Kilometri de zâmbete” 2017

Anul acesta, cu ajutorul vostru, am făcut să zâmbească mai mult de 150 de copii! Toți aceștia au primit de la Moș Crăciunul Motociclist cadouri împachetate cu grijă și etichetate cu numele fiecăruia; toți copiii au găsit în cadourile oferite de voi: hăinuțe, dulciuri, rechizite pentru școală și cărți, încălțăminte și jucării. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără DONAȚIILE A SUTE DE OAMENI BUNI. Vezi câteva imagini:

Iți mulțumim, OMULE, că ai sprijinit și în anul acesta Moșocicliștii!

* * *

Moshociclistii 2017

Vino împreună cu noi și în anii ce vin. Ce cadou poți să oferi?

Ai prilejul să alegi unul sau mai mulți copii din lista noastră (ce va fi publicată din timp) și să le oferi o parte din următoarele lucruri ce le sunt necesare:

  • Haine groase de iarnă: geci, pulovere, pantaloni groși.
  • Încălțăminte de iarnă: cizme sau ghetuțe impermeabile și îmblănite.
  • Cărți: pot fi cărți cu povești, de colorat, dar și romane, sau de aventuri, științifico-fantastice, cu poezii, cu animale, cu poze sau orice altă carte potrivită unui copil.
  • Căciuli, mănuși, fulare.
  • Rechizite: caiete pentru școală, creioane colorate, ghiozdan, penar, aquarele.
  • Cosmetice: șampon/gel de duș pentru copii, pastă și periuță nouă de dinți.
  • Lenjerie intimă – cu condiția să fie absolut nouă, nepurtată.
  • Alt cadou: orice ce ți-ai fi dorit să primești cadou chiar tu, când erai copil…

Pentru că încercăm să nu existe diferențe majore între cadourile copiilor, te rugăm ca ceea ce aduci copilului pentru care vrei să fii Moș Crăciun să se încadreze într-o cutie de pantofi. În cazul în care alegi să oferi o haină pentru iarnă sau un alt articol vestimentar mai voluminos, sigur că le poți aduce separat de această cutie. Nu trebuie să faci un pachet care să cuprindă absolut toate articolele enumerate mai sus -ele sunt doar o listă care să-ți fie de ajutor în selectarea cadoului. Donează doar ce poți – noi ne vom îngriji să completăm cadourile copiilor, astfel încât acestea să fie cât mai echilibrate.

Dacă vrei să dăruiești mai multe lucruri, poți alege mai mulți copii din listă.

Poți să adaugi cadoului tău, bineînțeles, jucării sau dulciuri.

img_mosho

Omule bun, TE ROG SĂ NU UIȚI: jucăriile, hăinuțele sau încălțămintea nu-i necesar să fie noi – pot fi jucăriile de care copilul tău s-a plictisit ori hainele ce i-au rămas mici, dar asigură-te că donezi lucruri curate, întregi și care pot fi folosite în siguranță. NU vom oferi copiilor jucării stricate, incomplete, rupte, haine pătate, ori încălțăminte uzată sau murdară.

mosociclistii

Vino la concertul nostru caritabil, cu un cadou pentru un copil.

Haide și tu! Ajută-i pe Moșhocicliști!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.